Maëlys Robinne, soprano

Inicia la seva formació artística a França. Des de molt jove comença a estudiar cant coral i dansa clàssica. Després de l’obtenció del Grau professional a Dansa, decideix entrar al conservatori per començar els estudis de cant líric. Paral·lelament, cursa a Grau Superior de Dret. El 2018, cursa els estudis d’intèrpret de música barroca al Centre de Musique Baroque de Versailles.

Un any després comença els estudis d’Interpretació Musical a l’ESMUC en cant líric, amb la professora Margarida Natividade. També fa el Màster en Dret. Després d’un any d’Erasmus al Conservatori de París amb la professora Anne Constantin, i un Màster de management, ha tornat a Barcelona per acabar el Grau Superior a Cant.

S’ha integrat en alguns cors catalans i francesos (Capella Reial de Catalunya, Ensemble La Fenice, Cor Cererols, Cor Noctes, Chœur In Paradisum). Com a solista ha interpretat l’Stabat Mater de Schubert, el Messiah de Haendel, el Rèquiem de Mozart i el Rèquiem de Fauré, el Magnificat i Glòria de Vivaldi, la Passió segons Sant Joan o el Weihnachtsoratorium de J.S.Bach, i diverses cantates del mateix autor. També ha fet papers de solista en produccions d’òpera, com Les Mystères d’Isis de Lachnith, La Serva Padrona de Pergolesi, Cendrillon de Viardot, i Un Avvertimento ai celos de Garcia.