Charlie Baigent, baix

Charlie acaba d’acabar els seus estudis al Royal College of Music, i compta amb agenda plena de concerts, òpera i cant, particularment com a guanyador del Salvat Beca Bach 2024 a Barcelona aquest any.

Ha interpretat el paper de Papageno a La flauta màgica i Valentin a Faust per a l’Òpera Arcàdia, Fígaro en una reelaboració contemporània de Les noces de Fígaro, Polifem a Handel Aci Galatea i Polifem de la New Chamber Opera, i va versionar Leporello a Don Giovanni de l’Orquestra Alternativa d’Oxford. així com papers a Fête Galante, Dardanus, The Old Maid and the Thief i Martha per a escenes d’òpera de RCM.

Charlie va graduar-se amb el premi Provost de King’s, Cambridge, on va ser acadèmic coral en lectura d’enginyeria, realitzant molts rols de solista al Concertgebouw i l’Òpera de Sydney. Després d’una breu carrera com a enginyer (incloent el disseny d’algunes travesses de insonorització just per on passa la línia de metro d’Elizabeth sota el Wigmore Hall), Charlie va decidir dedicar-se al cant

Ha interpretat els Rèquiems de Duruflé, Fauré i Brahms com a solista amb els antics alumnes del cor de la King’s Chapel. Charlie també ha realitzat rols de solista a la Passió segons Sant Joan, la Petite Messe Solennelle de Rossini o l’Acis and Galatea de Haendel. Estudia actualment amb Russell Smythe i ha rebut consells de Christopher Purves, Roderick Williams i James Gilchrist, així com classes magistrals amb Emma Kirkby, Michael Chance i Laurence Cummings.