Elionor Martínez, soprano

Va estudiar al Conservatori Superior de Música del Liceu, becada per la Fundació Ferrer-Salat, amb la professora Dolors Aldea. Va guanyar la Beca Bach – Fundació Salvat 2016, atorgada per la Fundació Bach Zum Mitsingen (BZM) Barcelona. Va participar al 3r Concurs de Cant Josep Palet de Martorell (2019), on va obtenir quatre premis especials.

Com a solista ha interpretat El Messies de Händel, Requiem de Mozart i el de Fauré, Magnificat de Bach i diverses cantates del mateix autor. També ha fet papers de solista en produccions d’òpera, com ara Dido and Aeneas de Purcell, Il convito de Cimarosa, Così fan tutte de Mozart i La Cenerentola de Rossini. Ha cantat amb la Bremer Philharmoniker, sota la direcció de Hermes Helfricht, i ha ofert un concert dins del Festival Bachcelona d’enguany.

En el camp coral, canta habitualment a La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall, i l’Ensemble O Vos Omnes, dirigit per Xavier Pastrana. També ha cantat amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, sota la direcció de Simon Halsey i Xavier Puig, i amb Musica Ficta, dirigit per Raúl Mallavibarrena.

Actualment està cursant el Màster en Interpretació Musical a la Hochschule für Musik de Basilea amb el professor Marcel Boone, sota el mecenatge de la Fundació Salvat.