CAT  CAS  |  ENG

Ben Kazez, baríton

El baríton Ben Kazez va obtenir el Màster de Música a la Guildhall School de Londres i es va convertir en jove artista Britten/Pears el 2016.

Com a solista, ha interpretat Handel Theodora amb Dame Sarah Connolly i Christian Curnyn, cantates de Bach amb Mark Padmore a Snape Maltings, cançons de Dowland amb Dame Emma Kirkby, Messiah a St John’s Smith Square de Londres i Charpentier i Carissimi al Milton Court de Londres. Amb BZM Ensemble, va cantar a L’Auditori i Petit Palau de la Música amb Daniel Tarrida, Vaclav Luks i Shunske Sato.

Com a membre d’un cor professional, Ben Kazez ha cantat al Monteverdi Choir dirigit per Sir John Eliot Gardiner amb English Baroque Soloists i Orchestre Révolutionnaire et Romantique al Festival de Salzburg, BBC Proms Royal Albert Hall, Vienna Musikverein, Amsterdam Concertgebouw, Berlin Philharmonie, el Teatro La Fenice de Venècia, i Versalles. A Ghislieri Coro e Orchestra, va cantar al Concertgebouw i al Festival d’Ambronay i va enregistrar Jommelli i el cant gregorià (Arcana, 2020).