CAT  CAS  |  ENG

Angela Hicks

Amb seu a Londres, Angela Hicks és una cantant versàtil, amb experiència en òpera, oratori, teatre, medieval, renaixentista, música de cambra i recitals amb orgue, piano i llaüt.

Des que va iniciar la seva carrera musical, ha actuat a nivell internacional i s’ha consolidat com una especialista en el repertori barroc. Ha aparegut cantant Purcell a la oscaritzada pel·lícula ‘The Favorite’, dirigida per Yorgos Lanthimos, al costat d’Emma Stone i Rachael Weisz.

Angela és membre de diversos conjunts líders del Regne Unit, inclòs el Monteverdi Choir, dirigit per John Eliot Gardiner, amb el qual ara canta regularment, tant com a solista com com a part del cor. També és membre d’Ex Cathedra (Jeffrey Skidmore), Dowland Works (Emma Kirkby) i Joglaresa (Belinda Sykes).

Entre els aspectes més destacats operístics s’inclou el paper de Cupido a la producció de John Eliot Gardiner, Handel’s Semele, representada a La Scala, Milà; La Statue al Pigmalió de Rameau com a part del Brighton Early Music Festival i el cor de l’Orfeo de Monteverdi, a l’Albert Hall de Londres, així com a Europa i Amèrica.

El 2016 va cantar en un enregistrament com a solista de la cantata BWV 151 de Bach i, el 2018, va gravar l’ària de Cupid de Semele, ambdues amb el segell discogràfic Soli Deo Gloria del cor Monteverdi.