Oriol Guimerà, tenor

El tenor català s’ha format a l’Escolania de Montserrat amb Ramon Aragall i Pau Santacana (fagot), i mestres com Joaquim Piqué i Berant Vivancos (cant). També ha estudiat fagot al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’ESMUC, i cant a l’ESMUC amb Francesc Garrigosa. Actualment estudia amb Begoña Alberdi.
En el món coral, ha format part, de manera esporàdica, del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, ha estat Xantre de la Sagrada Família i de la basílica de la Concepció de Barcelona, ha actuat a “Els Jocs Florals de Canprosa” al Teatre Nacional de Catalunya, col.labora amb el cor Francesc Valls, l’Ensemble O Vos Omnes, és membre fundador dels cors Cererols i Decanendi Elegancia, especialitzats en música antiga.
En l’àmbit cambrístic, és membre de PopCorn Quartet, Barbershop a Capella, QVoce i de la Capella de Música de Montserrat. A més, participa en nombroses produccions musicals nacionals i internacionals amb l’Escolania de Montserrat, com l’òpera A Midsummer’s Night Dream (Liceu, 2005).