Christian Gil-Borrelli, contralt

Llicenciat en Medicina i especialista en Salut Pública, el 2016 aparca la seva carrera de metge per dedicar-se exclusivament a la música, ingressant a l’Escola Superior de Cant de Madrid on es forma de la mà de Cristina Gallardo-Domâs, Pilar Pérez-Íñigo i la repertorista Cristina Presmanes. Finalment s’instal·la a Alemanya per estudiar amb la mezzosoprano María José Montiel a la prestigiosa Universität der Künste Berlín.

Ha estat premiat pels certàmens Compostela Lírica (2020) i el Concurs Internacional de Cant de Medinaceli (2019) i ha format part de la primera generació CRESCENDO, projecte liderat pel Teatro Real que recolza prometedors cantants en la seva emergent carrera musical.

Ha participat a les programacions del Teatro Real, Auditorio Nacional, Programación Lírica de la Coruña, Palacio de Festivales de Santander, Auditorio Alfredo Kraus de Gran Canaria, Auditorio de Galicia, el FIOCLE o la SMR de Cuenca. A nivell internacional, Christian Borrelli ha actuat al Festival Monteverdi de Cremona i al Bachfest de Leipzig.