Jorge Navarro-Colorado, tenor

Va fer els estudis d’òpera a la Guildhall School de Londres, al programa Britten-Pears i a l’Institut Samling.

Ha cantat amb L. Cummings, W. Christie i P. Whelan, entre d’altres, amb les companyies de l’Scottish Opera, Irish National Opera, Grange Park i Wexford Festival.

Ha estat solista en concerts al Festival de Bolonya (Itàlia) i Suècia, Israel, Polònia, Cité de la Musique (França) i a Espanya: Cicle Lied de Santiago, Festival Bachcelona, ADDA d’Alacant, així com al Barbican Hall, LSO St. Lukes i St. John’s Smith Square de Londres, i al Symphony Hall i Barber Institute de Birmingham.

La temporada 2018-19 va cantar Jonas de Carissimi amb l’English Touring Opera, Rodrigo de Händel a Göttingen, Il trionfo del Tempo e del Disinganno al Périgord Noir i al Theater Aachen, l’Oratori de Nadal de Bach amb el Göteborg Baroque a Suècia, Serenade for tenor, horn and strings de Britten amb l’Orquestra de Cambra d’Israel a Tel Aviv, Esther de Händel i Fairest Isle de Purcell amb l’Irish Baroque Orchestra a Dublín i Belfast, i un recital al London Song Festival. I la temporada passada va cantar com a Gualtiero de Griselda de Vivaldi amb l’Irish National Opera de gira per Irlanda, Eliates de Croesus de Keiser amb l’Arcal-Lyrique a París, Te Deum de Charpentier, Vanitas Vanitatum de Carissimi i l’Oratori de Nadal de J. S. Bach amb el Göteborg Baroque a Suècia.

Pel que fa a aquesta temporada la seva agenda inclou actuacions amb Il Gusto Barocco a Alemanya, Wigmore Hall de Londres amb l’Irish Baroque Orchestra, Festival Händel de Halle (Alemanya), Festival de Buxton amb l’Early Opera Company i amb l’Opera Settecento al Regne Unit i Alemanya.

Ha fet enregistraments de Lotario i Rodrigo de Händel (Göttingen, L. Cummings, Accent) i German Cantatas (Ensemble Diderot, Audax).

Ha estat mereixedor de la Beca Bach – Fundació Salvat per a joves solistes.